E-Hospitality Kisokos, azaz on-line turizmus tudástár - előszó concierge - 2009.02.08. 16:57

Nos kérem, mivel a tapasztalatnak, a szakértelemnek birtokában vagyunk, és nem vagyunk híján az egészséges önbizalomnak, sőt az arroganciával barátkozó magabiztosságunknak* sem, alkalmasnak tartjuk magunkat arra, hogy egy minden eddiginél használhatóbb, on-line turisztikai kiskönyvet bocsássunk a T. szakma rendelkezésére.

Nyomtatásban ciki lett volna, pdf-ben nem jövedelmező, így bízunk abban, hogy Önök, T. kollégák, gyakran olvasnak majd bennünket, és így az Index csoport hirdetési bevételeiből nagyot hasíthatunk.

Így a turisztikai elemző és véleményedző postokon túl az alábbi tematika mentén kívánunk hozzájárulni a hazai turizmus elektronikus előfordulásainak jobbá tételéhez:

  1. Saját honlap
  2. SEO
  3. PPC
  4. Megjelenés díjas szájtokon
  5. Jutalékalapú értékesítés
  6. Hirdetések itt-ott
  7. Hírlevél
  8. Önök kérték

Igyekszünk kivesézni a piac hazai és nemzetközi szereplőit, meg fogjuk mutatni, kinek jó mondjuk az Irány Magyarország vagy a Travelport, és kinek nem, de ugyanez a hotels.com-ra, a bannerekre satöbbi satöbbi.

Nem célunk SEO szakembereket faragni sem, de célunk lehet a szavakat értő embereket üdvözölni majd, akiket nem lehet átverni azzal, hogy egy hónap alatt első helyre hozza honlapját a kókler bété. Jól látták, az Önök kérték pedig minden, ami majd fölmerül itt: tufibloghu@gmail.com

*ja, és szeretjük azt, amit csinálunk

A bejegyzés trackback címe:

https://tufi.blog.hu/api/trackback/id/tr13930373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabi van Kenobi 2009.02.14. 13:19:47

Hiánypótló kezdeményezés,de ezzel a stílussal menjetek a ...RSS-be! Hajrá:))


Utolsó kommentek





süti beállítások módosítása