A gyerek neve: TUFI Bánóczy Zoltán - 2009.01.30. 12:07

Egyelőre ketten vagyunk; a szállodaipari és az internettechnológus. Mindketten a másik szakterületével fertőzve 8 éve. Más érkezési oldalról, de mindketten ugyanazt vizsgáljuk: mi is a helyzet a hazai turizmusban? Szezonálisan, aktuálisan.
 
Sokat fogjuk citálni az iranymagyarorszag.hu szállás és üdülési csekk-kategóriás Google Analytics méréseit, melyek meglepő egybeesést mutatnak az egyébkénti empíriákkal. Igyekszünk régiók-kisrégiók és ágazatok tendenciát bemutatni. Olyan statisztikákat, melyek segíthetik a szereplőket hatékonyságuk növelésében.
 
Egyes szolgáltatók egyedi kéréseit, téma- és hírigényeit szívesen vesszük a tufibloghu@gmail.com emailcímen. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk ezeket feldolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tufi.blog.hu/api/trackback/id/tr84917933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Utolsó kommentek





süti beállítások módosítása